top of page

Waarom Yoga een heel goed idee is om te herstellen na kanker

Moet je er ook niet aan denken om met je gammele lijf tussen de super lenige yogameisjes te gaan staan? Er zijn speciale yogalessen waar je je helemaal thuis voelt. Yoga is een aanrader om beter te herstellen na kanker.

Wat kan ik zelf doen om mijn lijf te ondersteunen in het herstel na kanker?Dat was de vraag waarmee ik het internet opging. Een van de manieren was yoga, zag ik. Maar ja, ik ben zo stijf als een hark. Bovendien had ik geen tieten meer en om ook nog met een hoofd vol donshaar tussen de lenige yogameisjes te gaan zitten om allerlei ingewikkelde oefeningen te doen, dat zag ik niet zitten. Totdat ik H yoga vond. In Amsterdam. Een speciaal klasje voor vrouwen met en na kanker. Deze video vond ik terug op Youtube (je ziet mij met kort haar en een rozerood shirt;-) Hierin worden de voordelen van H(erstel) Yoga uitgelegd.Deze stichting www.yogaenkanker.nl geeft alle info

En je vindt hier ook docenten (bij jou in de buurt?)


Yoga helpt bij:


angst en stress


depressie en stemmingswisselingen


vermoeidheid na de behandeling


kwaliteit van leven verbeterenOp deze pagina vind je meer online yoga inspiratie


Mijn yoga docente, Josette van Leeuwen, heeft inmiddels een geweldig platform opgericht:

www.ontspanplan.online waar je met een proefabonnement van 7 dagen kunt kijken of het iets voor je is. Josette is ervaringsdeskundig én yogadocent. Ze heeft borstkanker gehad en heeft die ervaring omgezet in een prachtige online plek waar je tot rust komt, kracht krijgt en leert omgaan met tegenslag. Alles om beter te herstellen na kanker.

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page