Waarom 'Routeplanner door de jungle van kanker?

 

'Omdat ik, na twee borstkankers, weet hoe fijn het is als er wat wegwijzers staan in die sh#t jungle van kanker.'

 

Lees wat anderen van ‘Routeplanner door de jungle van kanker’ vinden:

 

“Een openhartig boek, waarbij een ieder een realistische inkijk krijgt in een leven met kanker. Evelien weet op een fantastische manier de positiviteit in het leven uit te vergroten en haar nieuwe weg te vinden.Ook als je geen kanker hebt (gehad) is het boek zeer inzichtgevend en inspirerend.” 

S de la Mar - GZ psycholoog

 

“Hoe moeilijk is het om een zwaar onderwerp als borstkanker onder het licht te brengen, zonder dat het “topzwaar” wordt. Evelien deed dit op een manier die weinig schrijvers zullen evenaren. Vooral het verweven van haar eigen borstkankertraject en heel veel humor deed mij het boek verslinden. Als “survivor” herkende ik veel en las ik ook weer veel nieuwe dingen. Ook dingen waar ik heel bij van werd.”      Y. Werson 

 

“Als je vriendin kanker krijgt heb je geen idee wat ze nou eigenlijk allemaal voelt en meemaakt. Dit boek geeft realistisch verslag van alles wat je meemaakt als kankerpatiënte. En, knap!, op humorvolle wijze beschrijft de schrijfster haar ups en downs. Geeft tips over eten en drinken. Assertief zijn. Over verschillende therapieën. Sommige dingen overkomen je. Hoe ga je met dit vreselijke gegeven zo goed mogelijk om? Voor mij als mee-lijdende een goed prettig leesbaar boek. Het haalt kanker uit de taboe sfeer. Maakt dingen bespreekbaar. Voor een kennis die helaas wel borstkanker heeft en dit boek van me kreeg, is eea herkenbaar en een steun in de rug.”  M Konings

 

In gewone mensentaal

“Ik heb dit boek aan een vriendin gegeven die helaas met de ziekte te maken heeft. In plaats helemaal geleefd te worden door ziekte geeft dit boek overzicht. Ook veel tips om het wel “leuk” te houden en jezelf niet te vergeten. Mijn vriendin heeft hier heel veel aan, een aanrader dus!” 

CLGK

 

“Kanker, daar sta je dan. Evelien, ervaringsdeskundige, heeft voor alle waar, wat en hoe vragen dit inspirerende boek geschreven. 
Een leuk boek voor een niet-leuk onderwerp. Een boek voor jezelf of om iemand kado te geven.” 

J. Jill

 

“Een must-read voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd. Evelien weet de lezer op treffende wijze mee te nemen op de reis die ze zelf liever niet had gemaakt.Ze vertelt over alle keuzes die je als kankerpatiënt dient te maken, alle fysieke ongemakken, het immense verdriet en de angst voor afscheid, alles komt aan bod. Met hier en daar een flinke dosis humor. Een uitermate goed en meeslepend boek!” 

F van Hoeve-Watts-Jones - Senior fysiotherapeut SMC Fysiomed