top of page

Deze aflevering van 'Boeddha in de polder' zit vol tips en inzichten

Bijgewerkt op: 2 jan.

Ken je het programma van Joris Linssen 'Boeddha in de polder' al? Hij ontmoet inspirerende mensen die met eeuwenoude wijsheden crisissen ombuigen naar waardevolle levenslessen.Deze aflevering gaat over veerkracht en hoe je die kunt vergroten. Echt een aanrader, deze aflevering van Boeddha in de polder.


Ontzettend gaaf als een wetenschapper laat zien wat meditatie doet met je brein. Hij vertelt hoe gezond meditatie is. En dan die stoere bink Dai Carter, voormalig commando speciale operaties, die vertelt hoe je mentaal weerbaarder kunt worden. Hij geeft zoveel mooie inzichten. Als laatste vertelt muzikante Maya Kumari Pariyar over hoe ze omgaat met de niet meer te genezen kanker. Wat een inspirerende en mooie vrouw.


Hier kan je de aflevering van Boeddha in de polder terugkijken bij NPO start.


Alles is te trainenJe moet letterlijk in beweging komen als je iets wilt


Gelukkig is mediteren steeds normaler geworden in onze 'verstandelijk' gedreven maatschappij. Ik mediteer al zo'n 11 jaar en vind het heerlijk. In het begin vond ik het afschuwelijk omdat ik mijn hoofd niet kalm kreeg maar hele boodschappenlijstjes ging maken. Maar gaandeweg werd het steeds makkelijker en fijner. Mediteren is net als fietsen. Door het iedere dag te oefenen word je er steeds beter in. Wat het mij brengt is zelfvertrouwen, rust en blijdschap.
Verhoog je mentale kracht met de tips en inzichten van Dai Carter, uit Boeddha in de polder.

Klik op de boeken als je ze wilt bekijken bij Bol.

33 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page