top of page

Lotgenieten voor vrouwen, met en na de borstkanker

Hoe heerlijk is het als je een week kunt genieten met lotgenoten zonder dat je van alles moet uitleggen over de borstkanker. Genieten van de luxe omgeving, vermaak, en keihard lachen.
Halverwege november werd ik gebeld door Ada. Zij vroeg me of ik als vrijwilliger mee wilde gaan naar Hotel IJsselvliedt in Wezep. Of ik een logo en flyer wilde maken en de content voor de sociale media. Eerlijk gezegd twijfelde ik een beetje want ik ben niet zo van de lotgenoten groepen. 'We hebben heerlijke drie-gangen diners, buikdans-les, en nog veel meer leuks georganiseerd.' Ze had me bij de buikdans-les. Bovendien ben ik gek op video's maken.


Ben je nieuwsgierig hoe zo'n week Lotgenieten eruitziet? Bekijk de video's.


Iedere avond een ander thema. Het was echt Lotgenieten!Lotgenieten in een fantástische omgeving. Hotel IJsselvliedt in Wezep, bij Zwolle.


32 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page