Evelien van der Werff

Van K naar Beter 

Ik sta graag voor paal voor je.

Zie mij als een soort ANWB - paal met wegwijzers. 

Je hoeft niet meer te zoeken maar te vinden.

Net als in een reisgids laat ik vooral zien wat mogelijk is.

Zodat je zelf beter kan kiezen.

Zo kan jij ook inspiratie vinden voor een manier van leven dat beter bij je past.

De tips & tools op weg daar naartoe, vind je hier.

En ik zal je met hart, ziel en enthousiast gegil aanmoedigen.

De Thuis Fit Box
Hier word je zo blij én energieker van!

Je hebt ongetraind 'de marathon van je leven gelopen.' En na de eindstreep voel je pas hoe moe je bent. Je bent onderweg misschien onderuit gegaan maar vooral doorgegaan. Wat moest je anders? Je hebt niet gevochten maar volgehouden. Je supporters hebben hun spandoeken na de finish opgerold en zijn vertrokken naar hun oude vertrouwde leven. Jij bent alleen. In 'Niemandsland'. Waar de dingen alles behalve vertrouwd aanvoelen. Je weet niet zo goed waar je nu naartoe wil. Terug? Waar zijn de andere medelopers gebleven? Hoe vinden zij de weg?

Ook nu heb je een deskundige nodig die je opvangt, net als in het ziekenhuis. Die deze weg door, en uit Niemandsland kent. En wat nieuwe supporters, die je enthousiast aanmoedigen, dat zou ook heel fijn zijn. Maar je moet het allemaal zelf uitzoeken en daar heb je nou juist geen puf voor. Je voelt je verloren en alleen, en begrijpt er eigenlijk geen bal van. Waarom krijs je het niet uit van plezier?

Je hebt toch de eindstreep gehaald?

Niet meer ziek zijn betekent niet dat je alweer beter bent

Je ziet en beleefd dingen anders na een kankermarathon en denkt, was het leven maar weer zoals het was.

Ik was daar ook. Liep met m'n ziel onder de arm en de kanker in mijn rugzak. Ik verdwaalde nadat ik de kankerfinish had gehaald omdat ik geen deskundige supporter had. Herstelde uiteindelijk met vallen en opstaan, ging weer aan het werk maar het voelde nog steeds niet alsof ik op het juiste pad was. Had ik daar nou zo m'n best voor gedaan?

Het werd niet meer zoals het was, gelukkig niet.

Tot vorig jaar. Ik ontdekte iets waardoor mijn leven totaal veranderde. Ik schreef daar een boek over, volgde een opleiding tot gelukscoach en gooide het roer om. Ik nam, na 34 jaar vliegen bij de KLM, ontslag en sprong uit het veilige blauwe nest om te gaan doen waar mijn hart van gaat gloeien: mijn soortgenoten enthousiast aanmoedigen. Mijn ontdekkingen delen en producten bieden waar ze een beter gevoel van krijgen: Boeken, een Podcast, de Gezonde Muts en de van K naar Beter Boxen.

Want van een beter gevoel krijg je een beter leven.


Ik help je daar graag bij.

Hoi, ik ben Evelien en ik had de mazzel om twee keer borstkanker te overleven, en wil graag jouw supporter zijn.
 

houvast na kanker_edited.jpg
De gezonde muts ZON klein.png

Beter verwerken  Box

Welkom bij de Klub

Je kunt meer dan je denkt.
Kijk maar waar je vandaan komt.
Misschien weet je nog niet waar je naartoe gaat.
Je bent op weg.
En iedere dag kom je er een stapje dichter bij.

 

De gezonde muts ZON klein.png
De gezonde muts ZON klein.png
De gezonde muts ZON klein.png

Verwarmt niet alleen hoofden maar ook harten

de gezonde muts kopen
De gezonde muts
_94A7291.jpg

Wat anderen zeggen over Evelien :

Sandra de la mar

GZ-psycholoog

"Routeplanner door de jungle van kanker is een openhartig boek, waarbij een ieder een realistische inkijk krijgt in een leven met kanker. Evelien weet op een fantastische manier de positiviteit in het leven uit te vergroten en haar nieuwe weg te vinden. Ook als je geen kanker hebt (gehad) is het boek zeer inzichtgevend en inspirerend."

Marlies  de Groot
GZ-psycholoog

"In 'Dit boek brengt geluk' lees je op een duidelijke manier hoe je onder invloed van anderen, jezelf kunt kwijtraken. Maar belangrijker nog is dat de schrijfster openhartig en in eenvoudige woorden beschrijft wat je kunt doen om weer terug te komen bij jezelf.

Een absolute aanrader!

Maria Genova

 

journalist, schrijver

"Hoe kan een wortel bij de koffie zorgen voor meer geluk? En 10 stappen per dag voor een fit lijf? Is dat niet te weinig? Op dat soort vragen geeft de schrijfster interessante en inspirerende antwoorden in 'Dit boek brengt geluk.'

Hans Klok
Quinty Trustfull en de Gezonde Muts
Maarten Peters