top of page

Brainstormsessies 

Wil je dat ik als ervaren ondernemer een blik werp op jouw idee of werk? Of wil je gebruik maken van de ideëenfabriek in mijn hoofd? (die gaat aan als jij begint te praten ;-) Ik help je graag.

Je kunt een FaceTime-gesprek boeken:

Vanaf 45 minuten, voor €1,- per minuut. Is het gesprek waardeloos dan krijg je je geld terug.

Armand Winthagen
Directeur THH Parkstad

review maak een hit van je shit

Djoeke Barkey, communicatieadviseur IPSO

review hit van je shit

Marloes Botden, Gelukscoach

review hit van je shit

Wat een enthousiasme en creativiteit! Evelien denkt in mogelijkheden, weet met ogenschijnlijk kleine dingen grote resultaten te boeken. Ze is in staat om haar ervaringen en ideeën met praktische voorbeelden over te brengen, zodat ik het meeste resultaat uit mijn crowdfundingsactie kan halen. Simpel, duidelijk en effectief!

Evelien verzorgde voor ons een workshop over het vergroten van de zichtbaarheid van de 81 Centra voor leven met en na kanker. Op laagdrempelige, energieke wijze nam ze de deelnemers mee in hoe zij content slim in kunnen zetten om hun verhaal te vertellen. iedereen ging geïnspireerd en met een tas vol ideeën naar huis. Een aanrader!

Evelien luister goed en stelt kritische vragen. Vervolgens weet zij als geen ander creatief en out of the box te denken en hiermee een heel ander licht op een idee te laten schijnen. Evelien heeft een heerlijke, sprankelende energie. Een feestje om mee te werken!

Review Evelien Van der Werff
review Evelien spreker
bottom of page