Ik kom in actie voor de 75 IPSO inloophuizen van Nederland 

Borsten kwijt, baan kwijt, maar wel een fiets en een missie!

 

#evelienbrengtgeluk

 

Corona bleek in 2020 twee kansen met zich mee te nemen voor mij.De eerste was het schrijven van een tweede boek ‘Dit boek brengt geluk’ en de tweede het stoppen met vliegen, na 34 jaar, bij de KLM. Ik ga iets doen waar ik ook gelukkig van word: een creatieve bijdrage leveren aan de wereld van kanker.

Fiets een stukje met me mee

Op 25 mei stap ik in Zwolle op een, via Facebook te volgen, fiets bij inloophuis IntermeZZo om in 6 weken tijd de andere 74 IPSO inloophuizen, verspreid door heel Nederland te bezoeken. Ik vraag hiermee aandacht voor de KWF-actie ‘Huis in actie’ én ik bied mijn tweede boek aan om de IPSO inloophuizen te versterken met een boek vol hoop.

De inloophuizen zijn cruciaal voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Waar de ziekenhuizen zich richten op het fysieke genezingsproces, zorgen de inloophuizen voor de psychosociale zorg. Ze staan echter op instorten door de coronacrisis. Veel mensen weten niet van het bestaan van deze huizen. Ontzettend zonde, want ze kunnen écht het verschil maken voor mensen die getroffen zijn door kanker. Ze hebben het nu financieel zwaar en daarom hebben ze nu onze steun nodig om door te kunnen gaan met hun goede werk.

Daarom deze missie: zorgen voor meer bekendheid van deze inloophuizen en zoveel mogelijk geld ophalen. De ideeënfabriek in mijn hoofd heeft hiervoor een win/win-plan gemaakt om de inloophuizen een gezicht te geven door een dagelijks, inspirerend vlog. Voor mij ook winst: zo kan ik zelf mijn 34-jaar-jetlag wegfietsen zodat ik op 3 juli fit en vol inspiratie mijn nieuwe bedrijf de ‘van K naar Beter Box’ kan opstarten. Dit wordt een toolbox voor thuis, bij en na kanker.

 

Dat het inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Doneer! Wij zijn blij met iedere euro. het hele bedrag komt uiteraard ten goede aan de inloophuizen voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Speciale dank voor Stella en t-shirts.nl. Tijdens deze tocht fiets ik op de állernieuwste e-bike van Stella en draag ik iedere dag een schoon shirt ;-) 

Wil je een stukje meefietsen? Stuur een mailtje naar info@ipso.nl

#evelienbrengtgeluk