top of page

Voor de media

This is your About Page. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

Over Evelien Van der Werff

Wie is Evelien officieel?

Evelien van der Werff - 1963.

Ze vloog 34 jaar als stewardess bij de KLM en startte, 20 jaar geleden, daarnaast haar eerste van vele online webshops. Ze ontwierp ook een collectie voor de Toppers, Fa badproducten en de KLM. Ze ontdekte een passie voor schrijven doordat de psycholoog adviseerde om een dagboek bij te houden in de kankertijd. En was, zoals altijd, niet meer te stoppen. Ze schreef 'Routeplanner door de jungle van kanker,' 'Dit boek brengt geluk' en drie 'Plan de Kanpagnes' die het Alexander Monroe Ziekenhuis gebruikt voor haar patiënten. Ook is ze host van twee podcasts: 'Over Koetjes & Kanker' en 'In de koffer met Eef.' Direct nadat ze stopte met vliegen stapte ze op de fiets om in 6 weken tijd 2000 km te fietsen voor een goed doel, de IPSO Centra. Ze werd 72 keer geïnterviewd en headbangde bij een Ipso Centrum in Alkmaar met burgemeester Roemer. Daarna startte ze de Van K naar Beter Gids voor vrouwen die klaar zijn met de kanker maar nog niet weten hoe ze verder moeten met het leven. Het is haar nieuwe missie om behulpzame adresjes, praktische tips en inspiratie te verzamelen.

Ze woont op een woonboot in Noordwijkerhout en LAT al 14 jaar met haar vriend die in Amsterdam woont.

Hoe zouden vrienden haar omschrijven?

Eef is een borrelende inspiratiebron. Een duizendpoot en avonturier die in alle vrijheid mensen wil helpen. Ze is eigenzinnig, ondernemend en grappig. Ze geeft kleur aan het leven. Dat maakt haar zielsgelukkig.

Foto's

Our Clients

bottom of page