top of page

Ik maak ingewikkelde dingen simpel, behapbaar & leuker

Dit kanaal komt er binnenkort aan!

Gelukkig 

Hoi! Ik ben Evelien en heb midden in de corona pandemie mijn vaste baan opgezegd om andere, ook iets te stoere, vrouwen op een leuke manier op weg te helpen naar een gelukkig(er) leven.

"Ik was klaar met de kanker en wilde ook verder met mijn leven,

maar wist niet hoe."

Ik was weer 'beter,' en er lag een berg met 'to-do's voor mijn neus. Hoe moest ik dat aanpakken met mijn gammele vermoeide lijf? Het liefst wilde ik wegkruipen. Wat een sukkel voelde ik me. Waar was die stoere vrouw die alles aankon? 

Ik zocht een plek waar inspirerende soortgenoten waren. Rolmodellen waar ik me aan vast kon klampen. Waar ik een feest van herkenning zou vinden maar ik vond vooral doom & gloom. Waar waren ze? Wat hadden ze gedaan om helemaal beter te worden? Hoe hadden zij hun kracht en moed hervonden? Hoe zag hun leven er nu uit? Hadden ze weer voldoende energie? Hoe hadden ze dat bereikt? Renden ze niet meer voor ieder pijntje, plekje of buitje naar de huisarts? Of wel? Werkten ze weer? Waren ze van partner of baan geswitcht of voor zichzelf begonnen? Wat aten ze om gezond te blijven? Hoe fijn zou het zijn geweest als er een fijne online plek was waar ik 24/7 terechtkon voor wat houvast en vertrouwen én een heerlijke schaterlach.

Ik zocht óók een plek waar mijn nieuwsgierigheid naar de rest van m'n leven geprikkeld zou worden. Waar ik praktische tools en handvatten kon krijgen om mijn droom waar te maken. Waar ik kon leren van allerlei leuke mensen. Een plek waar ik niet meer hoefde te zoeken maar alles zou kunnen vinden...

​​

Niet meer ziek zijn betekent niet dat je alweer beter bent

Ik rommelde maar wat aan en schreef twee boeken: 'Routeplanner door de jungle van kanker' en 'Dit boek brengt geluk.'

Ik leerde met vallen en opstaan steeds meer en daardoor ging het steeds beter waardoor ik ook 'de Gezonde Muts' opzette. Ik volgde de opleiding tot Gelukscoach, en ontdekte oa daar de sleutel tot geluk en een leven zonder angst. In 2021 gooide ik het roer om. Ik nam na 34 jaar ontslag bij de KLM als stewardess om te gaan doen waar ik heel graag de wekker voor zet: leuke vrouwen, met een kankertraject in de rugzak op een zo simpel en gezellig mogelijke manier inspireren en  informeren, zodat ook zij een betere toekomst op kunnen bouwen. Want die heb ik inmiddels. Ik leef (bijna) zonder angst, doe dingen waar ik blij van wordt, heb de bullsh#t van me afgegooid en daar word ik nog voor betaald ook.

Ik ging je, net als heel veel andere vrouwen, voor. Wij weten hoe het daar is maar weten ook hoe het kan worden. Hier vind je van alles om je kracht te hervinden, om jezelf en je nieuwe behoeftes beter te leren kennen en om vol vertrouwen in je nieuwe leven te stappen. Weet:

"Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, is niets vergeleken met wat er in ons ligt.'
 
- R.W Emerson -

bottom of page